Green Screen kuvauspalvelut

Miten Tailorframe- Green Screen kuvaus toimii

Otamme sinusta muotokuvan

Alle minuutissa, kuvasi on käsitelty ja valmis jaettavaksi

Voit tilata kuvastasi julisteen, tai muita mieleisiäsi tuotteita

Green Screen kuvauspalvelut

Animoidut Muotokuvat

Gigantti Passikuvaus

PASSIKUVA OHJEISTUS

1.  Jos kuva ohjeiden mukaan otettu, lähettää Tailorframe Oy kuvan automaattisesti Poliisin järjestelmään arkisin 24h sisällä (pe klo 16:00 asti) kuvan ottamisesta. Jos kuva on otettu väärin, Tailorframe Oy lähettää tästä ilmoituksen asiakkaan kuvauksessa syöttämään sähköpostiosoitteeseen arkisin 24h sisällä (pe klo 16:00 asti) kuvan ottamisesta.

    1. OIKEIN OTETTU KUVA: Saat Poliisilta tekstiviestin, jossa 7-merkkinen koodi. Syötä tämä koodi passihakemukseesi Poliisin palvelussa.
    1. VÄÄRIN OTETTU KUVA: Saat Tailorframe Oy:ltä sähköpostin, jossa kuvan oton virheet on ilmoitettu. Kuvan saa ottaa uudestaan ilman maksua.

2.  Kuvan saa ottaa maksutta uudestaan, jos Lupahallinto/Tailorframe on kuvan teknisistä syistä, tai henkilön mahdollisesta väärästä asennosta hylännyt.

3.  Ainoastaan passikuva lähetetään suoraan poliisille, ID-kuvaa ei lähetetä poliisille, eikä sitä myöskään tarkisteta Tailorframe Oy:n puolesta.

    1. ID-kuvan saa ladattua välittömästi itselle syöttämällä 8-merkkinen Tailorframe koodi www.images.tf-osoitteessa.
    1. Jos olet ottanut useita kuvia samalla yhteystiedolla, saat tarkistettua mitkä kuvat / henkilöt olivat hyväksyttyjä syöttämällä Poliisin järjestelmään Poliisilta tulleet koodit. Henkilön kuva tulee näkyviin hakemusta tehdessä.

4.  Passikuva-automaatin kiinteä tuoli saattaa korkeusrajoitteen vuoksi joissain tapauksissa (mm. pienet lapset, liikuntarajoitteiset) rajoittaa tai hankaloittaa passikuvan ottamista. Kuvaukseen ei ole käytettävissä erillistä koroketta tms.

5.  Lopullinen passikuva on digitaalinen ja mustavalkoinen. Värillistä kuvaa palvelussa ei oteta, eikä passikuvaa voi ladata itselle (ID-kuvan saa ladattua itselle!)

6.  Kuva on virallinen ja läpäisee viranomaisten vaatimukset, jos kuva on otettu ohjeiden mukaisesti kuvaustilanteessa.

7.  Gigantti Oy ja Tailorframe Oy eivät voi vaikuttaa Poliisin, Lupahallinnon tai muiden mahdollisten viranomaisten päätöksiin koskien otettuja kuvia ja niiden hyväksymistä.

ASIAKAS HELPLINE: 040 772 1907 passikuva@tailorframe.com